Gralles

L’any 1991 la nostra entitat va crear els «Grallers de Cornellà». Aquest projecte, que va tenir una durada determinada es va tornar a engegar a finals dels 2009 per part d’un petit grup de membres de l’Agrupa, que varen actuar en els mesos següents a la inauguració de l’exposició del centenari del Patronat i al Populari del 2010.

Des d’aleshores aquesta secció havia estat inactiva i és per aquest motiu que a partir de setembre de 2016 alguns dels membres de la colla de 2010 juntament amb nous companys van tornar a engegar el projecte amb la finalitat de reforçar la nostra secció de música formada fins al moment només pel grup de tabals «Tocats i Enforcats».

El nou grup inicia la seva activitat per Corpus 2017 amb la participació a les Matinades, al Ball Cerimonial de l’Àliga, al Populari acompanyant l’Escola de Dansa de l’Esbart i al Ball de Colofó de l’Àlia de Cornellà.

Les classes, de grups reduïts, es desenvolupen els dimarts de 20 a 21h i de 21 a 22h (en funció dels nivells) a la sala polivalent de La Rua i les imparteix en Sergi Sagristà.

Totes aquells qui estigueu interessats en participar del projecte podeu escriure un e-correu a: